Вейд Марк «Арчі. Том 3»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Руденька лисичка Шеріл Блоссом дебютує у третьому томі графічного роману-бестселера «Арчі», і вона озброєна запаморочливою кількістю фінтів і вибриків. Шеріл триматиме вас у напрузі! Ця полум’яна бомба силою займає центр уваги, коли романтичні стосунки Арчі й Вероніки розвалюються! Вероніку відіслали до приватної школи у Швейцарії, тоді як Арчі залишився збирати крихти розбитого серця вдома, у Рівердейлі. У Швейцарії Вероніка зустрічає суперницю в особі не менш заможної й популярної Шеріл. Можливо, навіть хитріша, ніж наша міс Лодж, Шеріл готова зробити що завгодно, аби лиш перевершити новеньку з Рівердейла — навіть якщо це означає відмову від розкішного життя й утілення найвеличнішої схеми з усіх. І ніхто не убезпечений! АРЧІ, ТОМ ТРЕТІЙ вміщує випуски 13-17 від зіркового автора коміксів МАРКА ВЕЙДА (Kingdom Come, Black Widow) та багатообіцяючого молодого художника ДЖО ЕЙСМИ.

У Арчі і Вероніки все не так добре: сварки, недомовки, претензії. Тепер вона вчиться в приватній школі в Швейцарії, де знайомиться із Шеріл. Рудоволоса красуня планує відбити Арчі і пише йому анонімного листа. Чим закінчиться новий любовний трикутник? Пригоди Арчі в Рівердейлі продовжуються! Дітям середнього і старшого шкільного віку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.