Коутс Та-Нагасі «Чорна Пантера. Народ у нас під ногами. Книга 2»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Королівству Ваканда залишилися лічені дні! Поки Зензі й народ підначують громадян Ваканди проти Чорної Пантери, утворюється таємна група державорушців. Тим часом Тету переконує Айо та Аніку, Опівнічних Янголів, піднести країну до нових висот. Ряди союзників Т’Чалли рідіють на очах, і йому доводиться покладатися на свою елітну таємну поліцію — Гатут Зеразе — і побратима-Месника Ідена Фесі, відомого як Многовид. По-справжньому опинившись у глухому куті, Т’Чалла навіть викликає на підмогу старих друзів: Люка Кейджа, Місті Найт і Шторм. Та можливо, часу вже немає, й Ваканді не допоможе ця небачена раніше команда. Іще одне завдання Пантері доведеться виконати самотужки. Тільки він може вирушити до Джалії! Дістатися туди — вже доволі складно, та чи знайде він у пам’яті Ваканди свою сестру Шурі?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.