Тейлор Том «DCміляція»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
КІНЕЦЬ БЛИЗЬКО! Шістсот мільйонів. Ось скільки людей стали жертвами таємничого техно-органічного вірусу, що захопив Землю. Шістсот мільйонів заражених. Шістсот мільйонів людей обернулися на божевільних розлючених убивць, що жадають смерті та руйнувань. І це лише початок. Міста. Нації. Підводні королівства та райські острови. Одне за одним, вони зникають під п’ятою почварних орд. Тепер лише Супермен, Бетмен, Диво-Жінка та решта Ліги Справедливості стоять між Землею та тотальним винищенням… Але чи надовго? Ніщо з того, з чим вони мали справу, не підготувало їх до подібної навали. Ніщо з того, що вони бачили раніше, не було домірним масштабам новоявлених трагедії та жаху. Коли герої та лиходії, боги та монстри знищені, лишається тільки одне питання: Що буде з найвеличнішими героями світу, якщо світові настане кінець?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.