Рака Грег «Диво-Жінка. Том 2. Правда. Богочати»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Кажуть, правда дарує свободу. Саме на це й сподівалася принцеса Діана — героїня, відома світу як Диво-Жінка. Та правда занадто похмура: усе її минуле виявилося видозміненим, і принцеса збожеволіла. За допомоги найближчих союзників, а також своєї найбільшої ворогині Гепарди, Діана складе докупи уламки своєї розбитої психіки й наважиться на боротьбу з новими жахними ворогами. І хоча світ бачить у Діані героїню, та лишаються й ті, хто зовсім іншої думки. Одна з них — Вероніка Кейл, лідерка надзвичайно могутніх «Богочатів» не зупиниться ні перед чим, аби використати Діану для своїх цілей. Події тому розвиваються з року в рік, поєднуючи «Рік Перший» із сучасністю. Диво-Жінка зіткнеться не лише з підступною Кейл, але й із могутньою відьмою Кіркою, і з іншими загрозами. Омнібус об’єднує випуски 13-25 та ЩОРІЧНИК ДИВО-ЖІНКИ №1. Над історіями, що ввійшли в цю збірку, працювала талановита команда у складі: зіркового автора та художника ЛІАМА ШАРПА та художниць БІЛКІС ЕВЕЛІ, МІРКИ АНДОЛЬФО та НІКОЛИ СКОТТ.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.