Аззарелло Браян «Джокер»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Джокер вибрався з божевільні, але йому, незважаючи на посмішку, зовсім не весело. За час його відсутності колишні підлеглі розтягнули хазяйський пиріг до останньої крихти, а самого Джокера списали з рахунків, вирішивши, що той уже не повернеться. Однак Джокер знову на свободі і ще дужче жадає втопити Ґотем в крові. У довгих блуканнях по сутінках душі йому складуть компанію такі персонажі, як Пінгвін, Дволикий, Вбивця Крок, Гарлі Квінн і, звичайно ж, Бетмен ... і хай допоможе їм всім Господь. Історія Джокера, розказана від імені його вірного, хоч і наївного підручного на ім'я Джонні Фрост, - класичний кримінальний нуар, зубодробильний тріп по місту серед залитих дощем вулиць, брудної білизни та суцільних розчарувань.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.