Меннінг Метью «Джокер. Світ очима лиходія»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Увійдіть до збоченого світу Джокера, де Король Комедійного Злочину вивергне на вас свої неврівноважені погляди! У цьому психотичному зізнанні він розкриє свої божевільні погляди на низку тем, включно з вибором посіпак, найкращим способом викрасти супергероя і мистецтвом подачі убивчого жарту. "Світ очима Джокера" - це страхітлива подорож всередину свідомості невиправного суперлиходія. Ця книжка з доданими матеріалами, що включають флаєр на перший гумористичний виступ Джокера, рецепт джокер-газу, а також стразітливо-розважальне "Колесо мертвих Робінів", дає читачеві незрівнянний огляд навіженого світу Блазня Ненависті. Insight Legends - це серія з бібліотеки поп-культури, до якої входять книжки, що в подробицях розглядають епохальних персонажів та інші елементи зі світів коміксів, телебачення й відеоігор. Ця серія пропонує незрівнянно детальний огляд найулюбленіших героїв і лиходіїв сучасної фантастики й світів, у яких вони живуть.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.