Манапул Френсіс «Флеш. Книга 4. Навспак»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
НАВСПАК-ФЛЕШ НАБИРАЄ СИЛИ! Баррі Аллен у подобі Флеша насичується дивовижною Силою Швидкості, яка дозволяє йому рухатися, діяти й думати з надзвичайною стрімкістю. Але він не просто користується Силою Швидкості, а й сам творить її з кожним кроком. Подібний до динамо-машини, саме він і є тією могутністю, яка рухає час вперед. Але тепер з’явився той, хто хоче обернути все навспак. Блискавичний убивця прокрадається вулицями Централ Сіті в пошуках кожного, кого торкнулася Сила Швидкості. А отже, всі, хто має значення для Флеша, стали потенційними мішенями зловмисника. Із оберненим символом Флеша на грудях, він із кожною наступною жертвою всотує в себе все більше й більше сили. Його ціль — обернути хід часу, який підтримує Флеша. Хто такий Навспак-Флеш? Яким жахливим чином він пов’язаний із Силою Швидкості й Баррі Алленом? І чи зможе Флеш покласти край його шаленству, поки не пізно?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.