Манапул Френсіс «Флеш. Революція бунтарів. Книга 2»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис

Флеш. Революція бунтарів. Книга 2. «Буччеллато і Манапул перетворили мене на справжнього фаната ФЛЕША» - COMIC BOOK RESOURCES «Манапул презентує динамічний сценарій, чудові розгортки і оповідає так майстерно, що йому, я переконаний, заздрять інші художники» - NEWSRAMA «ФЛЕШ… із часом може стати однією з найвдаліших серій американських коміксів про супергероїв» - NEWSRAMA

До видатної команди ФРЕНСІСА МАНАПУЛА та БРАЙАНА БУЧЧЕЛЛАТО приєдналися МАРКУС ТО (HUNTRESS), СКОТТ КОЛІНС (JUSTICE SOCIETY OF AMERICA) та інші… і створили ФЛЕШ: РЕВОЛЮЦІЯ БУНТАРІВ – у головних ролях Найшвидша Людина на Землі та увесь загін бунтарів (Колекційні випуски №9-12, №0 та Щорічник Флеша № 1)!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.