Манапул Френсіс «Флеш. Тiльки вперед. Книга 1»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис

Потрапивши під удар блискавки і душ з хімікатів, Баррі Аллен, дослідник-криміналіст, стає найшвидшою людиною на Землі. Але від деяких речей не під силу втекти навіть йому. Через довгі роки, прожиті з жагою помсти в серці, повертається один зі старих друзів Флеша, переслідуваний натовпом нових ворогів, причому натовп досить швидко збільшується. В "Залізних Висотах", в'язниці суворого режиму, один з найлютіших ворогів Флеша планує втечу, теж мріє про помсту і жадає розправитися з кривдником раз і назавжди. А у самого Флеша ось-ось проявляться нові неймовірні здібності - непередбачувані, невідомі, підживлює Силою Швидкості - його головною підмогою ... або найбільшим кошмаром? Захоплююча історія, створена Френсісом Манапулом і Брайаном Буччелато, стала одним з найуспішніших супергеройських коміксів останніх років. Видання містить додаткові матеріали: скетчі, начерки, розкадровки та, звичайно, примітки!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.