Колектив авторів «Людина-Павук: Інший. Змінись або помри»

Комплектація книг Північні вогні 1 робочий день!

Опис
Пітера Паркера починають мучити нічні жахіття. Випадково він дізнається, що хворіє невідомою хворобою, з якою навіть Людина-Павук не може впоратися самотужки. Але Тоні Старк, Рід Річардс, Стівен Стрендж та Хенк Пім спробують зробити усе можливе, аби допомогти Пітеру. Чи зможуть найбільші розуми світу змінити долю? Розуміючи, що відтепер Пітер не має контролю над своїм життям, він вирішує попрощатися з костюмом Людини-Павука. Але старий ворог Паркера – Морлан, повертається з того світу. Два супротивника знову зустрічаються у двобої, якого ще не бачив світ! У Павучка є тільки два варіанти: змінитись або померти! До збірки увійшли комікси: «Дивовижний Людина-Павук» #525-528, «Привітний Сусід Людина-Павук» #1-4 та «Лицарі Марвел. Людина-Павук» #19-22.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.