Браян К. Вон «Сага. Книга 5»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
«Таланти світового класу об’єднались, щоби створити цю галактичну авантюру, найкращу космічну оперу в коміксах нашого часу. Вон лаконічно зображає страхи батьків під час війни, а майже кожна сторінка роботи Стейпл (лауреатки премії Гарві) заворожує». «“Сага” — це не лише один з найяскравіших коміксів останнього десятиліття, а вичерпний доказ, що у науковій фантастиці досі є місце оригінальності. Навіть на ринку, де панівне місце посідають могутні франшизи». «“Сага” не для бридливих, але витривалі читачі будуть у захваті від дотепних діалогів, захопливого сюжету й понад усе — досконалої графіки: приголомшлива візуальна уява Фіони Стейплз створює іншопланетні раси солдатів, журналістів, мисливців за головами і нянечок».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.