Елліс Воррен «Трансметрополітан. Книга 1»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Видатний журналіст і шанувальник змінених станів Спайдер Єрусалим утік від марнот міського життя у гірську дичавину, де захистився від небажаної уваги кордоном із вірусних мін і самітницького волосяного покрову. Але так уже сталося, що віддаватися параноїдальному гедонізмові — заняття не з дешевих, а коли над буйною голівонькою висять угоди про ненаписані книжки, не лишається іншого вибору, крім розпрощатися з пасторальною ідилією й повернутись до ненависного фаху. На Спайдерове нещастя, є тільки одне місце у світі, де збочений словоблудник його калібру може заробити собі на м‘ясце насущне, а саме — Місто, тобто велетенський трансгуманістичний мурашник, залізобетонна чаша Петрі, де копошаться, визрівають і мутують людські й не тільки спільноти, а також різномасті корупціонери й покидьки. Для тих, хто здатен давати собі раду в такому неспинному чорториї, Місто — письменницький рай. Але для Спайдера Єрусалима це особисте пекло.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.