Суссо Ева, Хьоґлунд Анна «Усі запитують чому»

Комплектація книг Видавництво 1 робочий день!

Опис
Згадайте себе в дитинстві. Якими допитливими ми були у віці 5–8 років! Ми переймалися безліччю питань, раз у раз звертаючись до дорослих із тисячами «чому». Але, будьмо щирими, чи на багато з них ми отримували відповіді? Чому люди помирають? Хто визначає моє майбутнє? Чи люди однаково цінні? Вводячи такі питання в ширший контекст, авторки розглядають їх у філософській перспективі — як у тексті, так і в ілюстраціях. А позаяк думати про вічне властиво не лише дітям, книжка може супроводжувати в міркуваннях читацтво будь-якого віку. Філософи в книжці постають не в тих образах, які ми звикли уявляти. Вони мають людські обличчя й тіла різних тварин. Анна Хьоґлунд каже: «Я зробила всіх філософів тваринами — все одно вони мертві». Основний склад команди, яка працювала над українським виданням, лишається незмінним: перекладачка Юлія Юрчук, літературна редакторка Анна Процук, коректорка Марина Гетманець, а також співзасновники «Видавництва» — арт-директор і дизайнер Ілля Стронґовський, відповідальна за випуск Лілія Омельяненко. У виданні використано ексклюзивні шрифти Віктора Харика, летеринг на обкладинці — Закентія Горобйова, а всередині книжки – Іллі Стронґовського. Щодо тонкощів світової філософської думки нас консультували українські експерти й експертки Володимир Єрмоленко, Андрій Дахній, Анна Крикун, Лариса Карачевцева та Кристіан Вайзе. Переклад здійснено за підтримки Шведського культурного центру. Друкує «Майстер книг».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.