Скорбатюк Денис «Захисник Корони»

Комплектація книг UA COMIX 1 робочий день!

Опис
Якщо ви любите комп'ютерні ігри, тоді точно знаєте, що таке «Tower-defence». Якщо ви любите настільні ігри, тоді точно чули щось про гру «Захисник корони», в основі якої якраз лежить сюжет цієї комп'ютерної гри. Якщо ви любите комікси, то можете припустити, що все вищесказане - неспроста. Бо ми хочемо розказати вам історію, з якої народилася ця настільна гра. Комікс «Захисник корони» допоможе зрозуміти, що взагалі відбувається в цьому заплутаному всесвіті, чому раси боряться між собою за виживання і що такого сталося багато століть тому, що призвело до непоправних наслідків. Можливо, виглядає надто складно, але ми впевнені, що після того, як ви прочитаєте комікс, все стане на свої місця)

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.