Казимирский Иван «Biscotti and chefs. Книга рецептів»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис

Перед вами унікальна книга «BISCOTTI and chefs», яка відкриє вам секрети приготування ідеальних десертів. «BISCOTTI and chefs» розділена на дві частини, саме тому вона сподобається як поціновувачам, так і професійним шеф-кухарям. Перша складається з класичних рецептів, друга - з рецептів від кращих українських шеф-кондитерів. У виданні зібрані найяскравіші й тільки перевірені рецепти, в яких детально описана технологія приготування. Найвідоміші кондитери України навчать вас випікати смачні пироги, торти та шоколадне печиво, цукерки та багато інших приголомшливих десертів. «BISCOTTI and chefs» - створена для того, щоб довести вам, що готувати незрівнянні десерти легко. Для цього досить мати бажання та перевірені рецепти!

BISCOTTI – українська кондитерська компанія, що виготовляє печиво, тістечка, мафіни та багато іншої продукції, якістю і смаком якої ми пишаємося. Кожен день наша компанія робить вагомий внесок в розвиток кондитерської справи в Україні. І саме тому, ми вирішили подарувати всім поціновувачам солодкого, кондитерам та людям, які обожнюють випікати, можливість приготувати надзвичайно смачні десерти. В цій книзі ви знайдете найрізноманітніші рецепти солодощів від традиційної Панна котти, Великодньої паски та торта «Захер», до вишуканих макарунів з трюфелями, солоного печива та яблук з карамельним мусом. Ми вирішили розділити книгу на дві частини, і зробили це не просто так. Перша складається з класичних рецептів, які завжди будуть актуальними. Друга частина – це рецепти від кращих українських шеф-кондитерів, які поділилися з нами вишуканими та оригінальними десертами. Всі десерти готували професійні кондитери та технологи компанії BISCOTTI. Сподіваємося, книга «BISCOTTI та шефи» стане для вас надійним помічником та дозволить відчути себе справжнім шеф-кондитером.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.