Мельник Вікторія «Чизкейк зсередини. Складні й незвичайні торти-легко!»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
1. Книга від відомого інстаграм-блогера 2. Протягом перших двох місяців продано більше 20 тис примірників книги. 3. Запропоновані рецепти прості та передбачають використання доступних інгредієнтів. Що може бути краще запаху нової книги? Запах нової кулінарної книги! Навчитися готувати смачні та оригінальні десерти вам допоможе книга відомої блогерки Вікторії Мельник, яка має в соцмережі «Instagram» вже понад 78 тисяч шанувальників. У книзі ви знайдете поради щодо підбору кухонного приладдя для приготування незвичайних тортів і інших десертів. Фотографії чізкейків і десертів надихають на кулінарні звершення, які обов'язково сподобаються вашим близьким!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.