Івченко Зоряна «Літо на тарілці»

Комплектація книг Урбіно 1 робочий день!

Опис
Українське літо — неймовірно щедра пора року, яка дозволяє насолодитися смаками свіжих овочів, ягід, фруктів, зелені та пряних трав. А багатий вибір м’ясних та рибних продуктів дозволяє створювати дивовижні й корисні, іноді незвичні, але такі смачні поєднання! Останнім часом українці багато мандрують і в різних країнах відкривають для себе нові смаки. І я в цьому плані не виняток! От тільки мені не подобається слухняно копіювати чужі рецепти. Я люблю адаптувати їх під наші українські продукти й реалії, створюючи нові страви. У цій книжці зібрано мої літні рецепти. Упевнена, що з ними ваше літо смакуватиме якнайкраще! Усі страви в цій книжці я готувала неодноразово й фотографувала сама.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.