Малахова Даша «Моя кухня»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
Нова книжка Даші Малахової “Моя кухня” – про захоплення кулінарією, яке для неї стало рецептом насиченого життя. Вона розповідає, як формувалась її філософія кухні, чому це для неї місце сили й відпочинку, зрештою, вона ділиться своїми кулінарними секретами й родинними рецептами натуральних та простих страв – смаколиками з дитинства, стравами для романтичних вечорів на двох чи гучних вечірок, найкращим з української кухні та розмаїттям страв для прихильників здорового харчування.
Від автора: "У цій книзі — мої спостереження та рецепти життя, яким воно є для мене. Смачного, простого, зрозумілого, сучасного, але й традиційного. Щоденна метушня та бажання досягнути більшого часто дуже псують якість нашого існування, але його смак легко відновити, якщо повернутися до простоти. Спілкування з природою та її дарами, прості процеси хімії та фізики, вшанування традицій і нашої історії, дозволяють нам зануритися у світ кулінарії та зробити перебування на кухні відпочинком і цікавим хобі. Я запрошую вас на свою кухню, яка не є ідеальною або показовою, але дарує мені дуже приємні миті, де я можу бути відвертою, простою та домашньою. Найскладніше – не ускладнювати. Чекаю вас на свій кухні". — Даша Малахова

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.