Лапшина Людмила «Пироги Найкращі рецепти»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Що може бути краще домашньої випічки? Коли наш будинок наповнений її ароматом, відразу стає так затишно ... Домашні пироги не мають нічого спільного з покупними - в них є частинка нашої душі, а можливі нерівності та тріщини лише підкреслюють їх унікальність.Займаючись випічкою, ми можемо додавати улюблені інгредієнти та приправи, експериментувати з декором і формою. У цій книзі зібрані кращі рецепти пирогів з різних видів тіста - дріжджового, листкового, пісочного, бісквітного, - а також дані корисні рекомендації з їхнього приготування. Солодкі пироги з ягодами і фруктами, кремом, джемом або сиром, пироги з овочами, м'ясом, рибою і сиром - тут ви знайдете рецепт на будь-який смак. Читайте, надихайтеся і ... швидше на кухню!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.