Кравецька Леся «Пісні страви української кухні»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Українська традиційна кухня доводить: дотримання посту — це не заміна смачної їжі на прісне одноманітне меню. Навпаки, національні пісні страви — це вдале поєднання різноманіття, смаку та користі, а ще простоти приготування. Бо піст не обмежується гречкою, вареною картоплею і стаканом води. Знавчиня української кухні Леся Кравецька готова смачно зруйнувати стереотипи пісного меню.
  • Юшка з рибою та свіжими грибами
  • Картопля запечена під часниковою скоринкою
  • Зимовий салат з квасолею і квашеною капустою
  • Рогалики з яблуками
Обов’язково приготуйте своїм рідним капусту по-волинськи, голубці з тертої картоплі та гречки чи колочену капусту. Побалуйте їх смачнючою перепічкою з часниковими стрілками чи гречкою у гарбузовому соусі, квасоляниками з кабачками чи солениками з льоном. А пампухи із сухофруктами, когутики з горіхами чи яблучна бабка стануть справжньою окрасою вашого столу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.