Беквіт Гаррі «Продаючи невидиме. Керівництво по сучасному маркетингу послуг»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Перебуває у ТОП-10 бестселерів за версією Businessweek • У світі продано 600 000 примірників • Перекладено 17 мовами Ця книжка — результат двадцятип’ятирічного досвіду роботи Беквіта з найвпливовішими та найуспішнішими бізнесменами світу, які продають… повітря. Саме так. Цей посібник — збірка ефективних порад у сфері маркетингу послуг. На прикладі великих компаній Federal Express, Citicorp та численних приватних підприємств автор демонструє різноманітні методики і стратегії успішного продажу «невидимого» товару. Автор говорить про те, що саме слід покращити в продукції компанії, розкриває основи маркетингу послуг, радить, як вигідно позиціонувати послуги та розуміти клієнта. Цікавий і лаконічний посібник, що містить сотні стратегій для досягнення успіху… Про автора: Гаррі Беквіт — засновник компанії Beckwith Advertising and Marketing, працював із чотирма зі ста найефективніших американських підприємств у сфері послуг та з дев’ятьма фірмами, що входять до рейтингу 500 найбільш успішних компаній за версією журналу Fortune. Володар премії Effie Американської асоціації маркетингу та колишній творчий керівник одного з найшанованіших рекламних агентств Америки.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.