Гранат Євгенія «Солодка книга»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Мрія написати кулінарну книгу з рецептами випічки народилася з появою на світ моєї першої донечки, і лише підсилилась з появою другої. Ця книга є результатом численних експериментів - усі до єдиного рецепти я намагалася зробити якомога смачнішими та довершеними. Варіації різноманітних інгредієнтів, пропорцій та методів приготування зробили кожне печиво, тортик чи просто десерт унікальними у своєму смаку. У цій книзі я розкриваю усі секрети та найменші дрібниці для того, щоб кожен зміг відчути цю смакоту, насолодитися нею, та хотіти дивувати себе та близьких знову і знову. Тож, запрошую вас поринути разом зі мною у солодку казку. Дякую усім тим, хто мене підтримував протягом трьох років, поки всі рецепти були доведені до кінця. Саме завдяки вам ця книга побачила світ!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.