Збірник «Солодке печиво львівських господинь»

Комплектація книг Свічадо 1 робочий день!

Опис
У видавництві “Свічадо” запахло ваніллю, корицею, вишеньками, полуницями, медівниками і всім тим, що ми називаємо солодки печивом. Львівські господині, що мешкають у давньому мальовничому куточку міста, який має назву Знесіння і є носієм львівських традицій, об'єдналися довкола запашної ідеї створення кулінарної книжки. Ідея стала реальністю — сьогодні ми тримаємо в руках книжку “Солодке печиво львівських господинь. Кулінарна мандрівка Знесінням” Упорядниця Галина Зінько, дружина священника, професійний кондитер, вклала багато зусиль, щоби книжка була привабливою точною і зрозумілою не тільки для пекарів з досвідом, а й для тих, хто хоче розпочати знайомство з солодкою випічкою. Тістечка, пляцки, торти, сирники, перекладанці, завиванці, пампухи, медівники — все, з чим асоціюється солодкий Львів, ви зустрінете у цій книзі! Смакуйте самі та пригощайте інших!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.