Кравецька Леся «Страви Полісся з душею»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Страви Полісся — це щось надзвичайно особливе. Тут в одній страві можуть поєднатися гриби та риба. Або квасоля, цукор та мак. До величезної кількості страв тут додають пшоно, капусту чи картоплю. А найбільше в поліській кухні полюбляють страви з білих грибів та лісових ягід. Обов’язково приготуйте своїм рідним токмачі, беці, обварухи чи бобівники. Вас приємно здивує смак різдвяних опіканців з квасолею та маком, вареників з пшоняною кашею чи книшів з цибулею. Вразить своєю самобутністю холоджена поліська юшка, яку ще звуть «колядним борщем» та подають з пампушками із дріжджового тіста, картопляними солов’ями, заправленими розтертим часником, бобівниками. А якщо наважитесь — приготуйте сушену на соломі рибу чи навіть легендарного поліського мацика. Вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати ці цікаві колоритні страви вдома і пригостити ними своїх рідних.
  • Молочний суп з лисичками і пшоном
  • Бульбяні галушки на молоці
  • Поліські білі млинці на квасному молоці
  • Голубці з тертої картоплі з гречкою і рисом на реберцях
  • Молочний сирник з чорницями
  • Маковий завиванець

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.