Боскер Б'янка «Схиблені на вині. Мандрівка у вишуканий світ сомельє»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Захоплива історія, що навчить отримувати задоволення від смаку вина, уникаючи таких впливів, як ціна чи марка. Журналістка Б’янка Боскер зовсім не розумілася на вині, вважала сомельє лише пафосними офіціантами, а єдиною реакцією її мозку на келих червоного чи білого було банальне «Ура! Я п’ю вино!». Та одного разу вона зовсім випадково зацікавилася світовими змаганнями сомельє. Відтоді почалася її подорож серед шанувальників смаків, шукачів надзвичайних пляшок, творців запахів, схиблених гедоністів і найамбітніших сомельє світу. То навіщо весь цей галас навколо вина? Чи справді є різниця між пляшкою за 20 і за 200 доларів? Для кого видання Книжка для широкого кола читачів. Для тих, кого захоплює робота сомельє або ж хто навпаки скептично ставиться до винного бізнесу. Для всіх, хто любить вино, хоче зрозуміти, як розбиратися в ньому та смакувати цей напій. Чому ця книжка Ця книжка — не суха інструкція із вибору вина. Авторка занурюється в шалений світ одержимості цим напоєм, шукає найкращий спосіб розібратися в різновидах та присмаках вина та навчитися завдяки ним смакувати життя. Про автора Б’янка Боскер — журналістка, пише про їжу, вино, архітектуру та технології для найбільших світових видань: New Yorker online, Atlantic, New York Times Style Magazine, Food & Wine, Wall Street Journal, Guardian і New Republic.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.