Василенко Ірина «Вегетаріанська кухня. Смачно, етично, естетично»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Бути веганом чи вегетаріанцем не означає їсти самі паростки бобів і насіння чіа. Але це обов’язково означає цінувати кожне життя. Зокрема своє. Якщо ви збилися з ніг, шукаючи швидкі, апетитні та стовідсотково здорові рецепти, то це ваша рятівна зупинка: як щодо рослинного молока, мікрозелені й суперфудів не за всі гроші світу? Під час створення цієї книжки жодна жива істота не постраждала. Тож можете насолоджуватися трапезою, любі вегани, лакто-, ово-, оволактовегетаріанці! Тут є все: від овочевих чипсів і горіхової пасти до фаршированих печериць і бананових мафінів — буде чим поласувати, переглядаючи фільм із вегетаріанцями в головних ролях. Готуйте, смакуйте, харчуйтеся корисно, розмаїто та з піклуванням про навколишнє середовище. Go vegan, do what you can — і хтозна, може, на Вегетаріанській Алеї Слави займеться нова зірка кіно, літератури, науки чи спорту!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.