Шалимінов О.В. «Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства
До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 06.07.99 № 484, що складається з 15 розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, і ЗО таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб’єктів господарювання у сфері ресторанного господарства.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.