Хаджієва Зарема «Зі Сходу - до столу! Хінкалі, долма, манти, бешбамак…»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Це не просто книга рецептів, а втілення мрії скромної жінки, яка багато років готувала для своєї сім’ї й вивчала кухню різних народів. Зарема Хаджієва щедро ділиться старанно відібраними й перевіреними рецептами смачних і вишуканих страв, у яких можна відчути смак Сходу. Усе, що вона вчилася готувати протягом багатьох років, читач зможе опанувати протягом кількох місяців. У вашому розпорядженні — найліпші східні страви чеченської, дагестанської, татарської, азербайджанської, грузинської, узбецької, казахської й турецької кухні. Ця книга займе почесне місце не тільки на вашій кухні, а й у вашому серці, а смак чудових страв допоможе відчути дух і історію тих народів, які їх створили.
Зарема Хаджієва народилася й виросла в Чеченській Республіці. Саме тоді й захопилася кулінарією, хоча ніколи не вчилася цьому спеціально. Вона впевнена, що головне — готувати з душею і любов’ю, тоді страви виходитимуть смачними. Сторінку в Instagram Зарема Хаджієва завела, для того щоб спілкуватися зі старшими дітьми. Згодом почала публікувати фото страв, які готувала для родини, а потім — і ділитися рецептами, оскільки про це почали просити її тоді ще нечисленні підписники. Якось один із дописів потрапив у ТОП переглядів і… Зарема прокинулася відомою. Нині блоґ @zarema_rostov читають понад 2,4 млн підписників, а книга «Зі Сходу — до столу!» допомагає готувати смачні страви десяткам тисяч її щасливих власників.
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.