Дю Мор'є Дафна «Ребекка»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

…Вона вийшла заміж за багатого англійського аристократа Максиміліана де Вінтера. Але тінь його колишньої дружини нависла над її життям. Нова місіс де Вінтер намагається догодити чоловікові, стати справжньою аристократкою та бути не менш прекрасною, ніж улюблена всіма Ребекка – її попередниця. Ходять чутки, що вона трагічно загинула: потонула в бухті, вийшовши вночі на яхті під час непогоди в море. Все змінить бал: місіс де Вінтер за порадою економки одягне костюм, у якому колись була і Ребекка. Ця фатальна помилка розкриє таємницю смерті колишньої дружини Макисміліана… Місіс де Вінтер дізнається всю правду про Ребекку. І це докорінно змінить її життя… Про автора: Дафна дю Мор’є — англійська письменниця, одна із найвідоміших авторів ХХ століття. Більшість її творів стали основою кінофільмів, а культовий роман «Ребекка» був екранізований 11 разів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.