Збірник «Антологія сучасної австрійської прози»

Комплектація книг Видавництво 21 1 робочий день!

Опис
Антологія містить твори тринадцятьох сучасних письменників, серед яких семеро жінок. Тексти у це видання добиралися хоч і суб'єктивно, проте не безсистемно чи довільно. Зокрема ми зважали на певну репрезентативність, а також на різноманітність творів. Більшість зібраних тут робіт належить до канону сучасної австрійської літератури. Важливими критеріями стали також відтворення тяглості австрійської літературної традиції та суспільне визнання авторок і авторів. Твори, зібрані в антології, здатні задовольнити смаки різної читацької авдиторії: і тих, хто у людському житті шукає психологізм і драматизм; і тих, кого цікавить сюжетна проза, базована на взаєминах у сучасному суспільстві, суспільно політичних конфліктах, проблемах глобалізації, еміграції, травмах історичного минулого і такому багатозначному австрійському комплексі, як «ненависть – любов»; і тих, хто захоплюється красою художнього слова та прихильний до мовно-інтенсивної експериментальної прози й еротично забарвлених фантазувань. Видання упорядкували Вольфганг Мюллер-Функ, Вера Фабер, Іван Мегела. Видано за підтримки Австрійського культурного форуму у Києві.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.