Оксанен Софи «Бебі Джейн»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Софі Оксанен (нар. 1977 року) — відома фінська письменниця і драматургиня, феміністка. Її дебютний роман «Сталінські корови» вийшов 2003 року. Всесвітньо відомою авторка стала після виходу роману «Очищення» (2008). Потім були «Куди голуби зникли» (2012), «Норма» (2015). Письменниця нагороджена багатьма літературними преміями, у т. ч. «малою нобелівською премією» — Літературною премією Шведської академії (2013), її романи перекладені 50-ма мовами світу, були екранізовані. Роман «Бебі Джейн», опублікований 2005 року, — твір більш інтимний. Головна героїня роману приїжджає у столицю, повна амбіцій підкорити це місто. Випадково зустрічає дівчину, яка поступово втягує її в дивні і нездорові стосунки. Подруга і коханка діє як справжній маніпулятор, переносячи свої психічні проблеми на кохану. Події розгортаються стрімко, як у психологічному трилері...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.