Кутзее Джон Максвелл «Безчестя»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Професор Девід Лур`є не справляє враження на студентів: він сам не поважає матеріал, який викладає. У свої 52 роки він уже двічі розлучений, однак наповнений цікавістю до жінок і відчуває нестачу пристрасті. Девіда не дивує, що раніше він потребував дружини, дому і сім’ї, бо зараз 90 хвилин, проведені у жіночій компанії, роблять його щасливим. Рідко минає семестр, коли він не закохується в котрусь із дівчат зі своєї групи. Але любовні втіхи із Мелані Ісаакс приносять величезні та незворотні зміни у його життя. Він переїжджає до доньки, де починається новий, надто складний етап. Шалена пристрасть, напружені відносини, жорстокість і помста. Роман захоплює з перших сторінок і не дозволяє відкласти його на потім. Джон Максвелл Кутзее — південноафриканський письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури (2003), двічі отримував Букерівську премію (1983, 1999), і цьому унікальному випадку послугував його роман «Безчестя», де автор описує постапартеїдне суспільство, відсутність у ньому порядку і вражаючу жорстокість.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.