Ішіґуро Кадзуо «Безутішні»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
Знаменитий піаніст Райдер приїжджає до провінційного європейського міста, щоб дати концерт. Він не тільки не може ідентифікувати це містечко, а й навіть не пам’ятає, як погодився на поїздку. Навколишня реальність незвична й комічна, події переплітаються, наче в химерному сні. Піаніст плутає локації, людей, пейзажі, плутає все, що можливо і неможливо переплутати, а втім, поступово починає розуміти, що виступ, який на нього чекає, буде найважливішим у його житті. «Безутішні» — сюрреалістичне плетиво, що ламає стереотипні уявлення про лауреата Нобелівської премії Кадзуо Ішіґуро, винятковий та оригінальний роман. Тепер познайомитися з ним мають змогу й українські читачі.
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.