Рубіна Діна «Біла голубка Кордови»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис

Справді, жодна людина на землі не може пояснити, хто вона. Геній підробки, закоханий в живопис. Фальсифікатор з душею справжнього художника. Благородний авантюрист, такий собі Робін Гуд від мистецтва, блискучий інтелектуал і привабливий шахрай, — новий в літературі чарівний образ головного героя роману "Біла голубка Кордови". Трагічна і авантюрна доля Захара Кордовіна вибудовує сюжет його життя у стилі захоплюючого трилера. Він досконало копіює полотна як геніальних майстрів, так і не дуже відомих, які завдяки ретельно спланованій та створеній фальсифікатором історії стануть видатними. Вінниця та Пітер, Єрусалим і Рим, Толедо, Кордова і Ватикан змальовані автором із неабиякою точністю деталей та справді дзвінкою красою. "Це роман про видатного бездарного художника, майстра підробок,"фальшаків". Світ аукціонів, колосальних афер, шалених грошей ... І самотня душа філігранного майстра, до геніальних пальців котрого Бог забув додати первородний талант неповторності. Адже це, направду, є найстрашнішою трагедією художника у всі часи», — саме так відгукується про новий роман сама Діна Рубіна.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.