Збірник «Блукачі /Залишенці (поетична новинка)»

Комплектація книг Дім Химер 1 робочий день!

Опис
Ці вірші — про тих, хто блукає в пошуках істини. Хто шукає призначення, навпомацки сновигаючи стежками межи чагарників і примар, та врешті, покинувши склепіння палацу поневірянь, знаходить себе. Ці вірші — й про тих, хто на варті справжності. Хто залишається вірним ідеям та ідеалам, аж сам стає суттю і правдою в химерному світі. Ці вірші — також трохи про тих, хто не знає, куди йде. Чи, власне, тих, хто взагалі не рухається, — нічого не створюючи, а лишень реагуючи. Ці вірші — як про тих, для кого немає жодної різниці, так і про тих, для кого різниця все ж таки існує. І нехай шляхи до снів загублені у нетрях буреломів та завіяні кучугурами снігу, ці вірші шукатимуть їх невпинно. «Блукачі/Залишенці» — дебютна збірка українських поеток Сандри Конопацької та Анни Соловей — книга-«перевертень», монохромний поетичний артбук і другий алігат «Дому Химер» з атмосферними ілюстраціями Ольги Канн й уже традиційними обкладинкою та художнім оформленням від Влада Сорда. Видання наповнене епічними, готичними, метафізичними та героїчно-патріотичними поезіями, що викликають уздовж хребта неконтрольовані дрижаки захвату і з першими словами починають «звучати» у думках читача. Вриваючись до свідомості крізь прямолінійні рими, рубані ритми та вихори несподіваних образів, крізь них проступає відгомін потужних рифів важкої музики… Так, ніби ці тексти нерозривно пов’язані з мелодіями. Тож уявіть, що тримаєте в руках не просто книжку, а один з найкрутіших метал-альбомів, кожен синґл якого «розриватиме» вас ще до того, як з’являться його перші цифрові записи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.