Маккалоу Девід «Брати Райти»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Девід Маккалоу - відомий американський письменник, історик, біограф, лектор та журналіст. Майбутній письменник народився в Піттсбурзі. В 1968 році він опублікував свій дебютний роман «The Johnstown Flood». Згодом написав ще декілька робіт про Гаррі Трумена, Джона Адамса та Бруклінський міст. Девід Маккалоу виступав диктором в декількох документальних кінострічках, таких як "Фаворит" та "The Civil War". Його творчість була відзначена міжнародними преміями, нагородами та медалями: Національна книжкова премія, медаль "За визначний внесок в американську літературу", Національна гуманітарна медаль США, Президентська медаль Свободи. Також письменник двічі отримував Пулітцерівську премію за біографічні романи «Трумен» та «Джон Адамс». На основі цих історій знято фільм і міні-серіал. Книга "Брати Райти" розповідає реалістичну драматичну історію про мужніх братів, які навчили світ літати: Вілбера та Орвілла Райт. Одного зимового дня 1903 року два сина місцевого єпископа з Огайо змінили історію. Проте усьому світу знадобився деякий час, щоб повірити в те, що сталося: почалася нова ера в історії людства, час, коли люди піднялися в небо. Хто були ці два невідомих брата та як вони досягли того, що зробили? Книга "Брати Райти" - це дивовижна історія про те, як скромні власники велосипедної майстерні сконструювали та випробували перший в світі літак. Вони були людьми виняткової сміливості і рішучості, мали високий інтелект та були дуже допитливими. Не зважаючи на те, що брати Райти виросли в небагатій родині та отримали тільки шкільну освіту, це не зупинило їх здійснити свою місію та піднятися в повітря. В своїй книзі "Брати Райти" історик Девід Маккалоу використовує особисті щоденники, записні книжки, альбоми для вирізок та більше тисячі листів з особистого листування для того, що розкрити вражаючу історію двох американських авіаконструкторів та льотчиків Вілбера та Орвілла Райт. Девід Маккалоу

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.