Клэр Кассандра «Червоні сувої магії. Найдревніші прокляття. Книга 1»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Усе, про що мріяв Маґнус Бейн, – це відпустка: розкішна подорож Європою із Алеком Лайтвудом, тіньовим мисливцем, який, попри всі перешкоди, таки стає його хлопцем. Та варто було закоханим облаштуватися в Парижі, як до них навідується старий друг і повідомляє про демонічний культ під назвою «Багряна Рука», що сіє хаос по всьому світу. Тепер Маґнус із Алеком мусять об’їздити всю Європу, вистежуючи «Багряну Руку» і її невловимого очільника, перш ніж фанатики та прикликані ними демони не завдали ще більше шкоди. Вони мають довіритися один одному як ніколи раніше – нехай навіть доведеться розкрити таємниці, які обидва хотіли б поховати в минулому.
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.