Метьюс Джейсон «Червоний горобець»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Домініка Єгорова - найцінніша з агентів російських спецслужб, випускниця школи горобців - особливого відділу контррозвідки. Вона - звабниця, яка використовує своє тіло для збору інформації та подальшого усунення іноземних дипломатів і шпигунів. Її майстерність по-справжньому легендарна. Нова ціль Домініки - молодий офіцер ЦРУ Натаніель Неш, відповідальний за проникнення американських "кротів" до російської розвідки. Та бездоганний план дає збій: між Домінікою та Нейтом спалахують почуття. І тієї ж миті немов полуда спадає з їхніх очей. Адже обоє здаються горобцями в клітці ницої системи шпигунських схем та інтриг вищого керівництва. Відтепер під загрозою опиняються не лише їхні кар'єри, а й безпека обох держав…

"Надзвичайний трилер у кращих традиціях Джона Ле Карре. Це один із найвизначніших шпигунських творів ХХІ століття".

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.