Леви Примо «Чи це людина»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Мудрість гефтлінга, в’язня концтабору — не намагатись зрозуміти, не уявляти майбутнього, не ставити запитань, затямити, що «завтра вранці» на табірному жаргоні означає «ніколи». Цю муд­рість Прімо Леві судилося засвоїти, коли йому було двадцять чотири і його, молодого хіміка, депортували до концтабору в Аушвіці.

«Чи це людина» — проникливе і щемке свідчення злочинів проти людства, живий голос Голокосту, автобіографічний твір про болючий досвід виживання приреченого на знищення, про глибинну самотність, про пошуки і віднаходження людської душі навіть у пекельних колах табору смерті.

Книга «Чи це людина» принесла італійському письменнику Прімо Леві (1919-1987) всесвітню популярність. У двадцять чотири роки він, випускник Туринського університету, який вважав себе італійцем, був депортований в Освенцим, як і тисячі європейських євреїв. Знання німецької мови, потреба нацистів в хіміках і щаслива доля допомогли Леві вижити. Після звільнення він написав першу книгу дилогії «Чи це людина», яка в Італії була назва- на «Книгою століття».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.