Лотоцкая Ева «Декамерон по-львівськи, або Понеділкові історії»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Одного дня в парку журналістка-фрілансер Марта зустрічає загадкового чоловіка – чи то викладача Гарварду, чи середньовічного інквізитора. І хоч вона давно не студентка і точно не відьма, їх долі віднині пов’язані… понеділками. В основну сюжетну лінію вплітаються авантюрно-фривольні походеньки друзів Марти: Тарасика та Насті, які щиро хочуть знайти своїх половинок, щоразу вляпуючись у пікантні, смішні, а часом трагічні історії. Усі перипетії відбуваються на фоні віщих снів, містичних співпадінь та алегорій. Іронія, гумор (іноді навіть легкий тролінг), стовідсоткова прив’язка до сучасних реалій життя, а не до надуманих карамельних серіалів, несподівані розв’язки – все це тримає інтерес читача, а деяка пікантність без модної нині вульгарщини творить певні паралелі з «Декамероном» Дж. Бокаччо. У книжці є ще один персонаж – Львів, який присмачує пригоди головних героїв шоколадом, кавою, дощами, автентичною говіркою і відключенням води в найневідповідніші моменти.
Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
220 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.