Арр’яга Гільєрмо «Дикий»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Усе почалося тоді, коли Хуан Ґільєрмо втратив старшого брата. Карлоса вбили релігійні фанатики, які вирішили, що мають право карати нечестивих. Не витримавши горя, невдовзі померла бабуся, а згодом загинули батьки. Відтоді хлопець ненавидить смерть, тому рятує напіввовка на прізвисько Ікло, щоб того не усипили господарі за лютий характер. Самотність, почуття провини й туга роз’їдають Хуана Ґільєрмо, та найбільше — жага помсти за вбивство брата. Як розпочати війну з побожними юнаками, яких «кришує» поліція й підтримують впливові люди? І чи вдасться помстою зцілити душу від скорботи й відчаю?
  • Найкраща книжка року;
  • Сценарист оскароносного «Вавілона»;
  • Автора називають латиноамериканським Квентіном Тарантіно;
  • Сюжет порівнюють з химерними романами Гарсія Маркеса.
Гуіллермо Арріага мексиканський письменник, сценарист і кінорежисер. У 2005 році був удостоєний призу за кращий сценарій на 58-му Каннському кінофестивалі за фільм «Три могили».
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.