Ірвінг Джон «Доки я тебе не знайду. У 2-х томах»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Джон Ірвінг — майстер психологічної прози, блискучий сценарист, сучасний класик, і роман «Поки я тебе не знайду» — найбільш автобіографічна з його книг. Герой роману, голлівудський актор Джек Бернс, виріс, не знаючи свого біологічного батька. Мати оточила його образ мовчанням і містифікаціями. Пошуки батька, якими починається і завершується ця епопея, визначають все життя Джека. Красень, улюбленець жінок, обдарований артист,— всі свої ролі він грає для одного-єдиного глядача… Це дивовижна книга про втрату цнотливості у всіх сенсах, а ще — про подорожі, музику, повій, кіно, сакральний сенс татуювань, театр, психіатрів, церкви, насильство, егоїзм, а головне — вдячність.
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.