Бовуар Симона де «"Друга стать" у 2-х томах»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис

Ця знаменита книжка приголомшила, розлютила, сполошила мільйони читачів та читачок. Вона стала класикою світової філософської думки й водночас — першою хвилею фемінізму після Другої світової війни.

Що таке «жіноча доля»? «жіноча душа»? «жіноча логіка»? Наскільки жінка господиня собі й своєму тілу? Як стати вільною і де знайти щастя? Жінкою народжуються — чи, може, все ж таки стають?..

Книгу перевидають і читають уже понад півстоліття. Розповідь про інтенсивність та розмах гноблення жінок упродовж існування людства, про традиційно зневажливе ставлення й щоденну дискримінацію досі не стала лише історією.

Сімона де Бовуар не тільки формулює питання. Вона пропонує відповіді. Жінкам — про шлях до свободи; чоловікам про те, якою є інша оптика.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.