Мельник Ярослав «Дуже дивний будинок. 99 романів»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Ярослав Мельник – українсько-литовський письменник, лауреат престижних премій. Його роман «Далекий простір» був визнаний «Книгою року-2013» в Україні за версією BBC, а також – «Книгою року-2017» у Франції. А «Маша, або Постфашизм» – антиутопічний роман автора – став бестселером.

«Дуже дивний будинок. 99 романів» – нова книжка Я. Мельника, в якій він постає як автор прозових мініатюр, – читачу пропонується своєрідна філософія життя: його запрошено подивитися з несподіваної точки зору на себе та на оточення й спробувати відповісти на питання, як зберегти себе, не деградувати у сучасному світі. В мініатюрах досить незвично переплітаються серйозність, ліризм та іронія, деталі побуту, духовність та фізіологія. «Романи» Я.Мельника можуть шокувати своєю відвертістю, польотом думки та уяви, – однак автор лише намагається донести відчуту ним істину...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.