Пі Єнг «Двійник. Офіційна новелізація фільму»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Офіційна новелізація фільму! Новелізація TITAN BOOKS На основі фільму Енґа Лі Історія Даррена Лемке і Девіда Беніоффа Сценарій Девіда Беніоффа, Біллі Рея і Даррена Лемке Хто врятує тебе від самого себе? Елітний найманий убивця Генрі Броґан стає мішенню таємничого агента, якому, здається, наперед відомий кожен його крок. Рятуючись, Генрі з жахом виявляє, що на нього полює його молодший, спритніший та витриваліший клон... Захоплива новелізація довгоочікуваного блокбастера титулованого режисера Енґа Лі нагадує, що фантастичні технології майбутнього ближчі, ніж ми думаємо - але чи здатна досконала біологічна машина протистояти чомусь по-справжньому людському? Переклад книги "Двійник" уперше опублікованої 2019 року, видано за угодою з TITAN PUBLISHING GROUP LTD. Офіційна новелізація довгоочікуваного блокбастера "Двійник" від багаторазового лауреата премії "Оскар" Енґа Лі ("Життя Пі", "Горбата гора", "Тигр, що підкрадається, дракон, що зачаївся") з дворазовим номінантом на "Оскар" Віллом Смітом у головній ролі!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.