Грехем Вінстон «Джек Тейлор. Убивства Тінкерів. Книга 2»

Комплектація книг Жорж 1 робочий день!

Опис
Рік тому у старому ґардівському пальті, із тверезим розумом і блиском в очах, Джек Тейлор залишив Ґолвей, сподіваючись знайти нове життя в Лондоні. І ось тепер він повертається — у шкіряній куртці на плечах, з пачкою сигарет у кишені, кількома грамами кокаїну на поясі й з пінтою пива в думках. Так багато всього для нових звершень… Тож невдовзі Джек знову занурюється у стан алкогольно-наркотичної феєрії, виринаючи назовні лише раз на декілька днів, щоб остаточно не втратити зв’язок із реальністю. В один із таких рідкісних моментів «прояснення» він отримує чергову справу. А точніше — вона сама знаходить його, обіцяючи купу неприємностей. Та хіба це колись зупиняло Джека?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.