Бах Ричард «Джонатан Лівінгстон, мартин»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Притча про мартина Джонатана Лівнгстона відноситься до тих історій, які вам розповідає літній пілот, сидячи одного теплого дня в тіні свого літкака. Разом із ним ви дивитеся в небо, спостерігаєте за птахами і слухаєте. Історія сміливого мартина, котрий прагнув досконалості. Історія людини, яка безкінечно закохана в політ. Джонатан Лівінгстон показує людям, що історія про білу ворону, чи ж бо аутсайдера - з точки зору суспільства, не завжди сповнена заздрості, ненависті і страху. На основі історії мартина маємо зріз людського життя і шанс усвідомити тлінність бездумного та бездушного існування. Жити заради корму? Чи, в людському вимірі, грошей? Або мріяти і йти до своєї мрії? Мартин джонатан обирає другий шлях. Життя - заради польоту, заради удосконалення своїх навичок, подолання рамок можливого та творення неможливого!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.