Блетті Вільям Пітер «Екзорцист»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Культова екранізація, що стала класикою жанру жахів Ти будеш одержимий своїми страхами… Останнім часом Кріс Макніл стала помічати, що з її донькою Реґан коїться щось незвичайне та лихе. Ці дивні напади, за яких у дівчинку наче вселяється надприродна сила… Сила, що змушує дванадцятирічну дитину говорити грубим чоловічим голосом, а ліжко під нею — ходити ходором. Лікарські обстеження не виявляють жодної аномалії, однак стан дівчинки погіршується. І останньою надією для матері стає священик — отець Каррас. Він розуміє, що дівчинка одержима демоном. І погоджується провести обряд екзорцизму… «Екзорцист» так само вигідно відрізняється від інших творів у своєму жанрі, як рівняння Ейнштейна від звичайної колонки цифр. New York Times Book Review Про автора: Вільям Пітер Блетті — американський письменник, сценарист і кінорежисер. Світової популярності авторові здобув його легендарний роман «Екзорцист», за сюжетом якого знято однойменний фільм. Книжка відразу ж стала світовим бестселером, тільки за перші кілька років після видання у світі продано понад 13 млн примірників. Екранізація дістала безліч відзнак і нагород, зокрема дві премії «Оскар» та чотири премії «Золотий глобус».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.