Кальдерон Эмилио «Єврей із Шанхая»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Еміліо Кальдерон (нар. 1960 р.) вирішив написати книжку про кохання. То¬му він помістив своїх персонажів в екзотичну країну Китай. Ну, не зовсім у Китай, а в шанхайське гетто та в 1943 рік. Своїми героями він зробив єврейське подружжя — Нору та Леона Блюменталів, які приїхали до Шанхая у 1939 році, коли місто ще було вільним портом і зберігало всю свою чарівність, а тепер опини¬лися у «відведеному районі для біженців без громадянства». Літня людина Леон за таємничих обставин гине, залишаючи Нору — прекрасну молоду єврейку — в тяжкому становищі. На допомогу їй приходить іспанський консул Мартін Ніболі — її давній шанувальник. А щоб надати консулу героїчного ореолу, автор робить його рятівником китайської проститутки на ім’я Духмяна Хмарка, відданої на по¬талу японській солдатні. Ця вдячна панночка допомагає консулу вистояти у боротьбі з шефом таємної поліції негідником Фукудою, стає подругою Нори та розплутує таємницю вбивства Леона Блюменталя.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.