Брандис Катя «Фристайлерка»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
У рамках літературного проекту підліткових (анти-) утопій «На дотик», ініційованому Гете-Інститутом в Україні та Міністерством закордонних справ Німеччини, видавництво #книголав представляє роман Каті Брандіс «Фристайлерка». У недалекому майбутньому, щоб досягти найкращих результатів, спортсмени вдаються до технологічних удосконалень своїх тіл. Коли ж мова йде про наближення Олімпійських ігор, питання моралі та етики відходять на другий на план. Головне – перемога! Але не для всіх. Молода спринтерка Йола на прикладі свого друга Раяна бачить, яку силу мають «оптимізації», що підняли хлопця з інвалідного візка. Проте будь-яке втручання в людський організм має наслідки. Тому Йолі доведеться робити вибір між бажанням перемогти і можливістю жити далі… «Фристайлерка» ‒ роман про мрії, помилки, яких не слід боятися, кохання та довіру, а головне – про ідеали, які мають йти від власного серця та розуму, а не бути насадженими кимось. Катя Брандіс ‒ німецька журналістка, письменниця. Її твори орієнтовані переважно на підлітків та юнацтва. Книжки Брандіс неодноразово ставали бестселерами. Для свого роману «Фристайлерка» авторка супроводжувала групу бігунів в центрі олімпійської підготовки, відвідувала спортсменів-параолімпійців під час їхніх тренувань.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.